مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری یا به عبارت دیگر برنامه‌های تجاری کانادا به دو دسته تقسیم می شوند:

در بدو ورود به شما اقامت دائم داده می شود: در این روش سرمایه شما، نقش تعهد و ضامن را بازی می‌کند. یعنی‌ دولت کانادا مبلغی را به عنوان ودیعه از شما دریافت کرده و در ازای ایجاد اشتغال این مبلغ را به شما برمی‌گرداند.

در بدو ورود به شما ویزای کار داده می شود: در این روش، دولت کانادا، به شما در بدو ورود ویزای کار داده و در صورتی که بتوانید شغل مورد نظر را ایجاد نمایید و پس از احراز شرایط خواسته شده به شما اقامت دائم می دهد.

 

 

نوع اقامت : دائم

 

 نیوبرانزویککبک
حداقل دارایی مورد نیاز در ایران۶۰۰ هزار دلار

(۳۰۰ هزار دلار آن باید به صورت

دارایی نقدی قابل اثبات باشد)

۲ میلیون دلار کانادا
مبلغ ودیعه پس از قبولی در مصاحبه۱۰۰ هزار دلار کانادا
حداقل مبلغ سرمایه گذاری۲۵۰ هزار دلار کاناداسرمایه گذاری غیر قابل بازگشت
نیاز به طرح توجیهی قابل اجرا

(Business Plan)

داردندارد
نیاز به مدرک زبانCLB5ندارد
نیاز به سفر اکتشافیداردندارد
حداقل سابقه مدیریت۳ سال

در پنج سال گذشته

۲ سال

در پنج سال گذشته

حداقل تحصیلات مورد نیازفوق دیپلم

(بدون امتیاز)

ندارد
فرصت زمانی برای سرمایه گذاری پس از ورود به استان۲ سال
زمان بازگشت ودیعه۶ ماه پس از راه اندازی طرح توجیهیغیر قابل بازگشت

 

 

نوع اقامت: ویزای کار

 نواسکوشیامنیتوباساسکاچوانبریتیش کلمبیاانتاریو
حداقل دارایی مورد نیاز در ایران۶۰۰ هزار دلار کانادا۵۰۰ هزار دلار کانادا۵۵۰ هزار دلار کانادا۶۰۰ هزار دلار کانادامتقاضیان راه‌اندازی بیزنس در تورنتو و اطراف آن حداقل ۱.۵ میلیون دلار

در غیر این صورت ۸۰۰ هزار دلار کانادا

مبلغ ودیعه پس از قبولی در مصاحبهنداردنداردنداردنداردندارد
حداقل مبلغ سرمایه گذاری۱۵۰ هزار دلار۲۵۰ هزار دلار در وینیپگ

۱۵۰ هزار دلار شهرهای غیر از وینپیک

۳۰۰ هزار دلار در رجینا و ساسکاتون

۲۰۰ هزار دلار خارج از آن

۲۰۰ هزار دلار کانادادر تورنتو و اطراف آن یک میلیون دلار

خارج از این شهر۵۰۰ هزار دلار

نیاز به طرح توجیهی قابل اجرا

(Business Plan)

دارددارددارددارددارد
نیاز به مدرک زبانCLB5CLB5CLB4CLB4CLB4
نیاز به سفر اکتشافیدر صورت خرید کسب و کاردر صورت انجام سفر امتیاز قائل می‌شوددارددارددارد
حداقل سابقه مدیریت۳ سال

در ۵ سال گذشته

۳ سال

در ۵ سال گذشته

۳ سال

در ۵ سال گذشته

۳ سال

در ۵ سال گذشته

۳ سال

در ۵ سال گذشته

حداقل تحصیلات مورد نیازدیپلمدیپلم (بدون امتیاز)دیپلمدیپلمدیپلم
فرصت زمانی برای سرمایه گذاری پس از ورود به استان۲ سال۲ سال۲ سال۲ سال۲ سال

منظور از بیزنس چیست؟

بیزنس می تواند یک شرکت یا یک کسب و کار مانند یک مغازه و یا رستوران باشد. لزوما محل شرکت یا کسب متعلق به آن نیست و می‌تواند اجاره‌ای باشد هر چند در موارد نادری ملک محل بیزنس نیز در آن گنجانده شده و با بیزنس به فروش می رود. آنچه شما برایش پرداخت می‌کنید اگر ملکی در کار نباشد در حقیقت نام، مجوز، سابقه، مشتریان و… آن کسب و کار یا شرکت است.

چه کسی می تواند در کانادا بیزنس بخرد؟

هر کسی می‌تواند در کانادا بیزنس بخرد و هیچ محدودیتی از جهت مالکیت بیزنس نیست ولی این به این معنی نیست که هر خریدار بیزنسی می‌تواند ویزای کار بگیرد.

خرید چه بیزنسی می تواند منجر به دریافت ویزای کار بدون نیاز به LMIA  شود؟

مشخصات یک بیزنس مناسب:

  1. بیزنس فعال باشد. صرف ثبت یک شرکت و انتقال آن به دیگریخرید بیزنس نیست.
  2. دست کم کنترل ۵۱ درصد را در اختیار داشته باشید. اگر سهامدار زیر ۵۰ درصد باشید عملا قدرت تصمیم‌گیری در شرکت در اختیار شما نیست.
  3. بیزنس برای جامعه کانادایی منافع اقتصادی، فرهنگی و یا اجتماعی داشته باشد.
  4. آن بیزنس با توجه به سوابق و دانش خریدار آن در عمل شدنی و واقعی باشد به این معنی که افسر مهاجرت هنگام صدور ویزا به سابقه و توانایی‌های متقاضی در اداره آن بیزنس نگاه ویژه دارد و صرف خرید بیزنس با منافع بسیار برای جامعه کانادایی او را برای صدور ویزا قانع نمی‌کند.

کدام دسته از خریداران بیزنس شانس دریافت ویزای کار دارند؟

  1. داشتن توان مدیریت بیزنس شامل ترکیبی از سابقه و تحصیلات و نیز دانش زبان کافی
  2. داشتن قصد اداره بیزنس. متقاضی باید خود بیزنس را اداره کند و به عنوان مدیر اجازه کار می‌گیرد و نمی تواند آنرا به دیگری بسپارد.

آیا برای خانواده متقاضی هم ویزای کار صادر می شود؟

بله در صورت موافقت با ویزای متقاضی، همسر وی نیز ویزای کار open دریافت می کند و فرزندان نیز ویزا می‌گیرند و بدون مشکل می‌توانند در مدارس کانادا تحصیل کنند.

چگونه به دریافت اقامت کانادا خواهید رسید؟

اگر متقاضی دست کم یک سال بیزنس خود را اداره کند و سطح زبان مطلوبی نیز داشته باشد شانس موفقیت در اقدام به مهاجرت دارد. برای آنها که در کبک هستند از روش تجربه کبکی داشتن نمره زبان فرانسه و برای آنها که خارج از کبک هستند داشتن نمره زبان انگلیسی یا فرانسه الزامی است.

 

استارتاپ

در این روش چنانچه بتوانید یکی از سازمان‌هایی که اداره ی مهاجرت کانادا معرفی کرده است را متقاعد نمایید که برای طرح شما سرمایه­ گذاری کنند ابتدا به شما و تمام اعضای خانواده­ ی شما ویزای استارتاپ تعلق می­ گیرد و سپس با استفاده از آن می‌توانید اقامت دائم کانادا (PR) دریافت کنید. توجه داشته باشید که متقاعد نمودن این سازمان ها مستلزم داشتن برنامه و ایده خوب جهت راه اندازی استارتاپ می باشد.

همچنین لازم به دکر است که در این روش شما مجاز به سرمایه­ گذاری شخصی نیستید و حتماً باید یکی از سازمان‌هایی که از سوی اداره­ ی مهاجرت کانادا معرفی‌شده اند از طرح شما حمایت کنند و از شما بخواهند در سرمایه ­گذاری مشارکت کنید و سپس این واحد تجاری در کانادا به‌صورت یک شرکت سهامی Incorporation ثبت شود.

  • در هر پرونده پنج متقاضی می­ تواند قرار بگیرد.
  • هرکدام از افراد دقیق توسط اداره مهاجرت کانادا بررسی می‌شوند.
  • هرکدام از این افراد باید حداقل ۱۰٪ از حق رأی شرکت را داشته باشند.
  • اگر یکی از متقاضیان در این برنامه توسط آفیسر رد شود، تمامی افراد دیگر نیز رد خواهند شد.
  • سهم متقاضیان مهاجرت از شرکت تأسیس‌شده درمجموع بیش از 50 درصد باشد (سهامی که حق رأی دارد).

Gheidi Law Office

We seek lasting relationship with our clients & we adhere to our principles.

Gheidi Law Office

We are here to assist you to uphold your legal compliance system as you are striving to improve integrity and ethical management while making investment or doing business in the territory of Iran.We pride ourselves on rendering high-quality, rapid and accurate legal services to our clients. Conducting a team-based and creative way of working, we aim to remain approachable and responsible toward our clients, for which distinguished global enterprises have placed us in the position of trust.

No. 317, Padideh Building 47, Sarafraz,
Beheshti (Abbas Abad),
Tehran, Iran- 1587696411

P.O Box 15875-6941

Tel: (+98 21) 88171982- 88173014
Fax: (+98 21) 88540811

 

Email: info@gheidilawoffice.com